AçıKLAMASı YANGıN KAPıSı HAKKıNDA 5 BASIT TABLOLAR

Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Blog Article

Yangın Bapsı Montajı Nite Gestaltlır? Her binanın iye olduğu saha ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar tarafından yapılmaktadır.

Ne yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk bünyenın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, gestaltnın kullanım derslikı gibi faktörler ruhlu olmaktadır.

Yangın veya acil boyut vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Sonunda imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu kırmızda;

Yangın bapları temelı temel deşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı sırça ve ısıya dayanıklı ahşap kabil.

Allıkışveriş merkezi, yedinci sanat, okul, şifahane kabil toplanmış hayat alanlarında yangın kapısı tasarrufı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel üzere binalarda da evgin çıkış bapları yangın simultane kullanılır ve kombine tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise deprem kabilinden durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları dışarıdan yangın kapısı açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

İçeriden autarı güzel itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir canipının münhal olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapları özellikleri alakalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir mebdelık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı saye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin normal icazet olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Her yangın merdiveninin her dü doğrultuında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i sövmek muhtevain tıklayın.

Report this page